Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Kliknite "Več o piškotkih", če želite prebrati dodatne informacije o politiki piškotkov.

 

Avtohiša Kržišnik Zagorje, d.o.o.

Vse za vaš avto na enem mestu!

Pooblaščeni prodajalec in serviser vozil

Mazda   |   Suzuki 

Rabljena vozila v Avtohiši Kržišnik

Ponujamo PREVERJENA RABLJENA VOZILA z enomesečno garancijo.

Vsa vozila iz našega centra rabljenih vozil pregledamo na 66 kontrolnih točkah. Poskrbimo, da so tehnično brezhibna in na voljo za užitek v vožnji.

Za vsa rabljena vozila, kupljena pri nas, priporočamo tudi dokup GARANCIJE, ki jo lahko sklenete ob nakupu vozila pri nas in velja za 6 ali 12 ali 24 mesecev.

Povprašajte prodajalca o pogojih (kaj garanicja vsebuje) in ceni, ki se razlikujejo glede na dobo garancije, znamko vozila ter moč motorja.

Izbira vozil

Ker se ponudba rabljenih vozil spreminja vsak dan, priporočamo redno spremljanje zaloge rabljenih vozil. Zato ne odlašajte in se čim prej dogovorite na telefonu 03-56-66-500 za ogled izbranega vozila, ki ga lahko tudi rezervirate.

Financiranje rabljenih vozil

Financiranje rabljenih vozil se malce razlikuje od financiranja novih vozil, kjer je doba v vsakem primeru lahko maksimalno 7 let pri financiranju na položnice.

Pri rabljenih pa vozilo naj ne bi bilo po koncu odplačevanja starejše od 10 let. Pri plačilu na položnice (leasing) je obvezen tudi polog (vsaj 20% cene). Vozilo je potrebno tudi kasko zavarovati (dovolj je kasko in kraja). Kadarkoli lahko financiranje zaključite s poplačilom dolga. Neizkoriščene obresti se seveda odštejejo.

Garancija

Pri nakupu rabljenega vozila v naši Avtohiši Kržišnik Zagorje Vam pripada po zakonu enomesečna garancija.

Če si želite zagotoviti brezskrbno vožnjo tudi v daljši prihodnosti, se lahko odločite še za nakup dodatne garancije (6 mesecev ali 1 leto ali 2 leti) pod ugodnimi pogoji.

Preverite pogoje pri vašem prodajalcu.

 

Kontakt

Tel: 03-56-66-500
Fax: 03-56-68-359
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Naš delovni čas

Salon vozil in avtopralnica:
pon - pet od 8. do 18.ure
sob od 9. do 13.ure

Delavnice:
pon - pet od 7. do 15.30 ure

 

 

 

Avtopralnica

Vozilo lahko očistite sami, ali pa delo prepustite nam. Ponujamo tudi ročno pranje vozil.

Možnosti predpranja, voskanja, pranja podvozja, magične pene, visokotlačnega čiščenja,...

Notranjost lahko posesate ali pa jo globinsko kemično očistimo.

Pomembno obvestilo

Naša spletna stran se aktivno posodablja. Potrudili se bomo, da bodo vsebine čimprej na voljo. Zato vas prosimo za razumevanje in se zahvaljujemo za potrpežljivost.

Ugoden nakup rabljenega vozila

Vaš nakup avtomobila pri nas želimo narediti kar se da ugoden in brez izgubljanja časa. Zato lahko uredimo vse za hiter prevzem, od tehničnega pregleda, ugodnega zavarovanja do financiranja izbranega avta.

Financiranje vozil

Easy to start
S finančnimi rešitvami poskrbimo, da je Vaš nakup pri nas ugoden in prilagojen Vašim potrebam! Preverite ponudbo! Več...

Zavarovanje vozil

Docs / Support

Vemo, da zavarovanje Vašega vozila predstavlja nujen strošek lastništva vozila. Ker Vam želimo pri tem pomagati, Vam lahko pri tem svetujemo... Več...

Rent-a-car

Native RTL SupportNajem vozil in avtodoma. Velika izbira vozil in ugodne cene. Preverite pogoje najema in cenik... Več...

Avtohiša Kržišnik Zagorje | Selo 65 | 1410 Zagorje | Tel: +386(3)56 66 500 | info@avtohisa-krzisnik.si