Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Kliknite "Več o piškotkih", če želite prebrati dodatne informacije o politiki piškotkov.

 

Avtohiša Kržišnik Zagorje, d.o.o.

Vse za vaš avto na enem mestu!

Pooblaščeni prodajalec in serviser vozil

Mazda   |   Suzuki 

Zgodovina

 Z avtoličarsko dejavnostjo smo pričeli že leta 1981. Kasneje smo ponudbo dopolnili s kleparskim popravilom vozil in avtovleko, leta 1990 pa tudi z izposojo vozil.

V letu 1996 smo pridobili licenco za pooblaščeno prodajo ter servis vozil Mazda, nato v letu 2005 za znamko Suzuki ter 2008 še za znamko KIA.
Leta 2013 smo pri Suzukiju postali uvoznik oz.distributer.
Junija 2014 smo otvorili eno najsodobnejših avtomatskih avtopralnic.

Dejavnosti

Naša sodobna oprema in specializirani strokovnjaki lahko ponudijo storitve iz praktično vseh dejavnosti avtomobilizma. Poleg pooblaščene prodaje novih vozil ter dodatne opreme in servisiranja omenjenih znamk Mazda, Suzuki in KIA, ponujamo tudi prodajo rabljenih vozil, vsa avtokleparska in ličarska dela (za vse znamke vozil), servisiranje vozil (za vse znamke vozil), izposoja vozil in avtodoma, vleko vozil, pneumatik center s hrambo gum.

Pregledamo in napolnimo klimatsko napravo v vozilu, popravimo poškodbe od toče (brez ličanja), naredimo optiko podvozja...

Na voljo je najsodobnejša avtomatska samopostrežna avtopralnica, ki omogoča predpranje, pranje podvozja, voskanje,... Če želite, Vam lahko vozilo očistimo mi, tako zunaj, kot znotraj.

Če imate svoj avto kakorkoli poškodovan, smo pravi naslov, da se poškodba odpravi in avto bo zopet kot nov. Imamo vsa potrebna orodja in znanja za takšna popravila. Za popravilo avtomobilskih škod (kuponi, kasko,...) imamo pogodbo z vsemi večjimi slovenskimi zavarovalnicami. Ob popravilu Vašega avtomobila pri nas Vam je na voljo nadomestno vozilo oz. si ga lahko tudi izposodite.

 

 

Avtohiša Kržišnik, d.o.o.
Selo pri Zagorju 65
1410 Zagorje ob Savi

Odpiralni čas

V prodajnem salonu smo Vam na voljo:
od ponedeljka do petka od 8. ure do do 18. ure 
ob sobotah je salon odprt od 9. ure do 13. ure

Servisno-mehanična delavnica je odprta
vsak delavnik od 7. ure do 15.30 ure.

Kontaktne linije

Tel: (03) 56 66 500

Fax: (03) 56 68 359

 

Za vsa vprašanja pa smo Vam na voljo tudi na elektronskem naslovu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt

Tel: 03-56-66-500
Fax: 03-56-68-359
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Naš delovni čas

Salon vozil in avtopralnica:
pon - pet od 8. do 18.ure
sob od 9. do 13.ure

Delavnice:
pon - pet od 7. do 15.30 ure

 

 

 

Avtopralnica

Vozilo lahko očistite sami, ali pa delo prepustite nam. Ponujamo tudi ročno pranje vozil.

Možnosti predpranja, voskanja, pranja podvozja, magične pene, visokotlačnega čiščenja,...

Notranjost lahko posesate ali pa jo globinsko kemično očistimo.

Pomembno obvestilo

Naša spletna stran se aktivno posodablja. Potrudili se bomo, da bodo vsebine čimprej na voljo. Zato vas prosimo za razumevanje in se zahvaljujemo za potrpežljivost.

Financiranje vozil

Easy to start
S finančnimi rešitvami poskrbimo, da je Vaš nakup pri nas ugoden in prilagojen Vašim potrebam! Preverite ponudbo! Več...

Zavarovanje vozil

Docs / Support

Vemo, da zavarovanje Vašega vozila predstavlja nujen strošek lastništva vozila. Ker Vam želimo pri tem pomagati, Vam lahko pri tem svetujemo... Več...

Rent-a-car

Native RTL SupportNajem vozil in avtodoma. Velika izbira vozil in ugodne cene. Preverite pogoje najema in cenik... Več...

Avtohiša Kržišnik Zagorje | Selo 65 | 1410 Zagorje | Tel: +386(3)56 66 500 | info@avtohisa-krzisnik.si