Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Kliknite "Več o piškotkih", če želite prebrati dodatne informacije o politiki piškotkov.

 

Avtohiša Kržišnik Zagorje, d.o.o.

Vse za vaš avto na enem mestu!

Pooblaščeni prodajalec in serviser vozil

Mazda   |   Suzuki 

Mazda

Več o aktualni ponudbi in ugodnostih vozil Mazda si lahko ogledate na posebni spletni strani  Mazda Kržišnik.


Novosti Mazda:

Nova Mazda CX-3 je edinstven, eleganten in živahen kompakten mestni terenec z udobjem in praktičnostjo za vaš življenjski slog.

 


Prenovljena Mazda6 & Mazda CX-5: Osvežena modela s kar nekaj tehnološkimi novostmi.


Nova Mazda2 je pripeljala v naš salon. Odlični in varčni SkyActiv motorji, sodobna tehnologija ter varnost Vas bosta prepričala na preizkusni vožnji. Oglasite se v naš salon in z veseljem Vam predstavimo novo Mazdo2.

 


Nova Mazda3 je športna kombilimuzina, ki navdušuje z dizajnom, zmogljivostmi in varčnostjo. Obstajata izvedbi Sport (kombilimuzina) in Sedan (limuzina).

 

Zunanjost nove Mazde3 Sport sledi smernicam oblikovalskega jezika »KODO – duša gibanja«. Zagotovo vas bo navdušila že na prvi pogled. Zasnovana popolnoma na novo in dovršena v vseh pogledih, predstavlja velik korak naprej v razredu kombilimuzin. S celotnim naborom napredne tehnologije SKYACTIV, ki zagotavlja brezkompromisen užitek v vožnji ob istočasni izjemni okoljski prijaznosti, pa nova Mazda3 Sport postavlja nove standarde.

Nova Mazda3 Sport je tudi prva Mazda, ki ponuja napredno mobilno povezljivost z internetom, saj omogoča uporabo spletnih storitev preko vašega pametnega telefona – MZD Connect, ki omogoča dostop do spletne glasbe in družbenih omrežij.


Nova Mazda6 je limuzina z vznemirljivo vozno dinamiko in nizko porabo goriva.Popolnoma nova Mazda6 limuzina je drugo vozilo naše nove generacije avtomobilov, ki jih odlikuje celovit obseg inovativne TEHNOLOGIJE SKYACTIV in oblike »KODO – duša gibanja«


Mazda CX-5 je kompaktni športni terenec, ki združuje slog, varnost in energijo! Kot prvi serijski model z vgrajeno TEHNOLOGIJO SKYACTIV nove generacije in filozofijo oblikovanja »KODO – duša gibanja« Mazda CX-5 pooseblja čisti občutek zadovoljstva v vožnji, ki je bistveni del naše dediščine. Ta kompaktni športni terenec pooseblja navdušenje, ki smo ga čutili kot otroci, ko smo prvič doživeli moč gibanja.

V ospredje smo postavili obliko, preprostost uporabe in udobje – ne da bi morali za to žrtvovati varnost in nižjo porabo goriva. To je visokokakovostni kompaktni športni terenec, ki lastniku omogoča raznovrstnost uporabe in s tem dolgotrajno zadovoljstvo, tudi v primeru spreminjajočih se interesov, življenjskih obdobij in življenjskih slogov. 


Oblikovalski način "KODO - duša gibanja" je prepoznavni znak vseh novih modelov vozil Mazda. Najprej je bil predstavljen pri modelu Mazda CX-5, sledila sta še modela nova Mazda6 in nova Mazda3.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Tel: 03-56-66-500
Fax: 03-56-68-359
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Naš delovni čas

Salon vozil in avtopralnica:
pon - pet od 8. do 18.ure
sob od 9. do 13.ure

Delavnice:
pon - pet od 7. do 15.30 ure

 

 

 

Avtopralnica

Vozilo lahko očistite sami, ali pa delo prepustite nam. Ponujamo tudi ročno pranje vozil.

Možnosti predpranja, voskanja, pranja podvozja, magične pene, visokotlačnega čiščenja,...

Notranjost lahko posesate ali pa jo globinsko kemično očistimo.

Pomembno obvestilo

Naša spletna stran se aktivno posodablja. Potrudili se bomo, da bodo vsebine čimprej na voljo. Zato vas prosimo za razumevanje in se zahvaljujemo za potrpežljivost.

Financiranje vozil

Easy to start
S finančnimi rešitvami poskrbimo, da je Vaš nakup pri nas ugoden in prilagojen Vašim potrebam! Preverite ponudbo! Več...

Zavarovanje vozil

Docs / Support

Vemo, da zavarovanje Vašega vozila predstavlja nujen strošek lastništva vozila. Ker Vam želimo pri tem pomagati, Vam lahko pri tem svetujemo... Več...

Rent-a-car

Native RTL SupportNajem vozil in avtodoma. Velika izbira vozil in ugodne cene. Preverite pogoje najema in cenik... Več...

Avtohiša Kržišnik Zagorje | Selo 65 | 1410 Zagorje | Tel: +386(3)56 66 500 | info@avtohisa-krzisnik.si